Nieuw van Ooni: pizzaoven Karu16!!

Eindelijk, hij is er!!! De nieuwste pizzaoven van Ooni die de meest veelzijdige kookervaring en geavanceerde technologie naar jouw outdoor pizzaparty brengt: de Ooni pizzaoven 'Karu 16'!

Meest veelzijdige kookervaring!

Met de pizzaoven ‘Karu 16’ brengt Ooni de meest veelzijdige kookervaring en gevanaceerde technologie naar jouw outdoor pizza- en kookparty! Fenomenaal grote pizza's, mals gebraden vlees, geroosterde groenten of zelfs vers brood – je bereidt het allemaal met de ‘Karu 16’!  De pizzaoven ‘Karu 16’ bereikt in slechts 15 minuten een temperatuur van 500°C. Daarmee maak je in 60 seconden authentieke pizza's, perfect aangebraden Tomahawk-steaks, gegrilde groenten en meer.

Van epic pizza's tot de perfecte Tomahawk-steaks

De hoge opening en het grote kookoppervlak maakt deze oven geschikt voor pizza's tot 40 cm en grotere gerechten als vlees en brood. De ingebouwde thermometer toont de temperatuur binnenin  de oven en de scharnierende ovendeur met ViewFlame™-technologie biedt betere zichtbaarheid en controle over je gerechten. De toepassing van geavanceerde technologie tenslotte, garandeert een zuinigere luchtstroom en een betere isolatie!

Pre-order voor de kerst!

De Ooni pizzaoven 'Karu 16' is vanaf midden december leverbaar. Preorder nu, zodat je 'm voor de kerst in huis hebt.
Meer weten? Lees het hier!